Tips om een ​​gezelligheid in een ski vakantiewoning te creëren voor de winter

Naarmate de dagen korter en korter worden, lijken de uren voor het slapengaan zich uit te strekken zonder einde in zicht. Maar er zijn manieren om je ski trip gezellig te maken in de avonden en echt te genieten van deze koude wintermaanden. Hier zijn enkele van de makkelijke dingen die je kunt doen om een ​​warme sfeer te creëren.

Vuur stoken en een radiator aanzetten

Een vuur aansteken is verreweg de beste manier om een huis gezellig en comfortabel te maken. Houd uw vuur gereedschap en -benodigdheden bij de hand, zodat je gemakkelijk vuur kunt maken. Terwijl je toch bezig bent, dek je je schoorsteenmantel af met enkele van je favoriete dingen. Mocht de woning geen open haard hebben, dan zorgt een radiator toch voor het warme comfort.

Drapeer een warme deken over de rugleuning van de bank. Hierdoor wordt de plaid onderdeel van de “winter outfit” van de woonkamer. Je kunt de thermostaat laag houden en lekker gaan liggen.

Maak gebruik van kleedjes

Als de vakantiewoning kale vloeren heeft, voeg dan een kleedje toe, ook al is het maar een kleine loper naast de rand van het bed voor je blote voeten.

Voeg ook een vloerkleed toe in de badkamer. Hoewel vloerverwarming op veel van onze verlanglijstjes voor een droombadkamer staan, hebben niet alle vakantiewoningen deze. Bedek die koude tegel met een vloerkleed; het zal het opstaan ​​op koude, donkere ochtenden een beetje aangenamer maken.

Gebruik gordijnen om de kou buiten te houden

Misschien zijn ze naar achteren geslingerd en perfect gedrapeerd, maar de kans is groot dat de gordijnen op gordijnrails zitten die er niet voor niets zijn. Ze helpen niet alleen de kou buiten te houden, maar voegen ook een textuurlaag toe aan de muren, wat voor gezelligheid zorgt. Gordijnen als deze houden tocht buiten en sluiten de kamer af voor een knus gevoel.

Bron: radiatoren discounter

Geef een antwoord