Trouwen in een winterwonderland

Wanneer we onze bruiloft plannen, hopen we allemaal dat het mooi weer is. We hopen op een zonnetje en fijne temperaturen zodat je geen dikke jas over je mooie trouwjurk aan hoeft te doen. Trouwen op een tropisch strand is niet voor iedereen weggelegd. Hoe mooi het ook is, de achtergrond van een wit strand, azuurblauwe zee en wuivende palmbomen. Als je al je gasten wil laten overkomen, ben je een vermogen kwijt. Wil je het eens helemaal anders doen, maar wil je je bruiloft wel sprookjesachtig houden? Overweeg dan eens een bruiloft in de sneeuw. Je zult ervan versteld staan hoe magisch dat kan zijn.

Winterwonderland

Wanneer het sneeuwt, noemen we het niet voor niks een winterwonderland. Met dat witte laagje overal over heen, lijk je ineens een andere wereld in te zijn gestapt. In Nederland valt er niet vaak sneeuw en als het sneeuwt, is het meestal niet veel of blijft het niet liggen. Als je echt in een sprookjesachtig landschap wil trouwen, kan je het beste naar Zuid-Duitsland gaan, of Oostenrijk. Op de plekken wat hoger in de bergen blijft vaak sneeuw liggen. Denk je eens in wat een magisch tafereel dat zou zijn. Jij met je sprookjesachtige prinsessentrouwjurk, voor een fenomenaal uitzicht. In een bepaalde tijd van het jaar, is de kans nagenoeg honderd procent dat er sneeuw ligt in de bergen. Zo hoef je dus ook niet onzeker te zijn of je sprookje wel door kan gaan.

Warmte

Nu denk je misschien, trouwen in de sneeuw, dat is toch ijskoud? Dat hoeft zeker niet zo te zijn! Wanneer mensen op wintersport zijn, zitten ze ook vaak boven op de berg met blote armen in het zonnetje te genieten. Sneeuw isoleert ook nog eens, dus het kan warmte goed vasthouden. Zolang het zonnetje schijnt, hoef je je geen zorgen te maken over de temperatuur. Mocht je het wel koud hebben in je trouwjurk, dan is dat een goede reden om naar binnen te gaan en lekker een kop warme chocolademelk of glühwein naar binnen te werken. Dat doet heerlijk knus aan. Heb je het dan nog steeds koud? Dan kan je aan de schnaps gaan, of een andere drank naar binnen werken. Wedden dat je het binnen de kortste keren lekker warm hebt? 

Geef een antwoord