De musthaves op wintersport

Skibroek? Check! Ski-jas? Check! Snowboots? Check! De basis spullen voor de wintersport worden meestal niet vergeten. Maar veel mensen denken niet aan de kleine dingetjes die erg handig zijn om mee te nemen naar de sneeuw. Daarom staan hier de 3 musthaves die je zeker niet mag vergeten!

1. Handwarmers

Het ideale weer op wintersport is natuurlijk geen wind, blauwe lucht en de hele dag zon. Helaas zitten er altijd dagen tussen waarbij het erg slecht weer is. Deze dagen sneeuwt het de hele dag, staat er een stevige wind en is het zo mistig dat je net een meter voor je uit kan kijken. Hierdoor is het vaak erg koud. Door te gaan skiën word je lichaam wel warm, maar je handen? Het lijkt wel of die bevriezen! Daarom is het echt een aanrader om handwarmers mee te nemen. Dit zijn kleine zakjes met een vloeistof en chipje erin. Wanneer je op het clipje drukt, wordt de vloeistof warm en kan je je handen lekker opwarmen.

Handwarmers sneeuw wintersport

2. Bescherm je telefoon op wintersport

Bereikbaar zijn is een must tegenwoordig, dus natuurlijk neem je je smartphone ook mee tijdens het skiën. Zo kun je op de hoogte blijven van waar je vrienden zijn en je kan mooie foto’s maken om naar het thuisfront te sturen. Dit blijft een risico aangezien sneeuw nat is en je smartphone hier niet tegen kan. Neem daarom altijd als je op wintersport gaat een waterdicht hoesje mee voor je telefoon. Ook als je hem dan per ongeluk laat vallen is hij beschermt!

waterdicht

3. Zonnebrand

De laatste musthave op wintersport is zonnebrand. Als de zon gaat schijnen boven op de berg ben je zo verbrand, smeer daarom altijd voordat je naar de piste gaat je gezicht in. Vaak worden de lippen vergeten. Deze zijn juist extra belangrijk aangezien hier geen bril overheen zit of wordt bedekt door een helm. Hier is speciale zonnebrand voor. Dit zit verpakt in een soort lippenstift verpakking.

zonnebrand

Geef een antwoord