De nieuwste trends in wintersportmode en hoe je ze kunt integreren in je outfit

Wanneer je door de oude fotoalbums van je ouders bladert, kom je soms foto’s tegen van hun wintersportvakantie. Wat je dan waarschijnlijk meteen zal opvallen, zijn de typische ski-outfits van de jaren 80 en 90. Wat is het verschil tussen de skikleding van toen en de outfits van nu? Het belangrijkste verschil is dat tegenwoordig veel mensen tijdens hun wintersportvakantie niet alleen gaan skiën, maar bijvoorbeeld ook gaan klimmen of wandelen in de bergen. Als je in dezelfde week zowel gaat skiën als klimmen en wandelen, is het onpraktisch om drie verschillende outfits mee te nemen. Eén van de laatste trends is daarom wintersportkleding die je voor meerdere bergsporten kunt gebruiken. Hier lees je hoe je dit soort kleding kunt integreren in je outfit.

Fleece hoodies

Je vindt bij World Of Alps RSD kleding die je voor meerdere berg- en wintersporten kunt gebruiken. Zo zijn er hier verschillende fleece hoodies verkrijgbaar van hoge kwaliteit. Het voordeel van een fleece hoodie is dat je warm blijft, maar toch flexibel bent. Op een koude dag kun je deze mooi onder je ski-jas dragen voor extra warmte. Tegelijkertijd is een fleece hoodie te gebruiken als tweede laag voor tijdens het wandelen. Fleece is een warme stof maar ook een materiaal dat goed ademt en snel droogt. De hoodies zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Jassen

Ook vind je in het assortiment van World Of Alps Rock Experience kleding. De outdoor kleding van dit merk is speciaal ontwikkeld voor mensen met een passie voor de bergen. De Rock Experience kleding is zo gemaakt dat het dragen kan worden tijdens het skiën of bergbeklimmen, maar ook niet misstaat tijdens een wandeling door de stad. Neem bijvoorbeeld de Jassen van Rock Experience. Deze zijn warm en functioneel genoeg om te dragen op de piste, maar geven je ook een trendy look tijdens een koude dag in de stad.

Mixen en matchen

Een wintersportoutfit is méér dan alleen functionele kleding. Het mooiste is om je eigen draai te geven aan je outfit. De kleding is in verschillende kleuren en stijlen verkrijgbaar. Je kunt dus gemakkelijk leuke combinaties maken die passen bij jouw persoonlijke stijl.  De kleding van Rock Experience is prima te integreren in de outfit die je al hebt. Of je nou gaat skiën, wandelen of bergbeklimmen, gun jezelf een outfit die zowel trendy als functioneel is.

gratis Foto Van Twee Vrouwen Skiën Stockfoto

Geef een reactie