Een Formule 1 hotel, is dat inclusief ontbijtservice?

Als je op doorreis bent en in een formule 1 hotel wil gaan overnachten, dan doe je er goed aan om deze van tevoren te boeken. Op die manier ben je er zeker van dat er plek is voor jou en je reisgezelschap om te kunnen overnachten. Dit tegen lage kosten. Je moet dan ook geen luxe verwachten. Maar wat kun je dan wel verwachten en zit er dan ook een ontbijt inbegrepen bij een overnachting in een Formule 1 hotel.

Wat is een formule 1 hotel?

Een Formule 1 hotel is een lowbudget hotel die je langs snelwegen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk tegen kunt komen. Ze liggen vaak op wegen die naar grote steden of populaire bestemmingen voor vakanties leiden.

Door de lage prijs en de ligging van een formule 1 hotel zijn deze erg populair onder vakantiegangers uit Nederland. De prijs- kwaliteitverhouding is dan ook prima in orde. Je krijgt een basic kamer waar je alles kunt vinden dat je nodig hebt.

Het sanitair zit niet in de kamer, maar op de gang. Deze zul je dan ook moeten delen met andere bezoekers van het hotel. Maar voor een nachtje is dat prima te doen. De toiletten en Douches zijn zelfreinigend, dus je zult altijd op een schoon toilet terecht komen.

Hoe zit het met het ontbijt bij een Formule 1 hotel? 

Wanneer je een overnachting hebt geboekt in een Formule 1 hotel, dan kun je eventueel gebruik maken van een ontbijt. Dit is optioneel en je kunt bij het boeken aangeven of je daar gebruik van zou willen maken of niet.

Mocht je wel gebruik willen maken van het ontbijt in het Formule 1 hotel, dan kun je rekenen op een heerlijk ontbijt. Bij een Formule 1 hotel kun je aanschuiven aan een all you can eat buffet. Je kunt dus pakken waar je zin in hebt.

Het ontbijt wordt altijd goed verzorgd. Bij het ontbijt vind je ook koffie en thee en nog meer verschillende soorten drankjes die je lekker bij het ontbijt kunt drinken. In Frankrijk is het zo dat je altijd een ontbijt kunt krijgen met een heerlijk vers stokbrood.

Hoe kun je een Formule 1 hotel boeken? 

Het is heel eenvoudig om een kamer in een Formule 1 hotel te boeken. Hiervoor kun je kijken op https://www.tussenstop.com/. Op deze website kun je informatie vinden over het overnachten in een Formule 1 hotel en je kunt er ook heel eenvoudig een kamer die op je route ligt reserveren.

Wat kun je verwachten van een kamer in een Formule 1 hotel? 

De kamers in een Formule 1 hotel zijn niet heel groot en heel eenvoudig ingericht. Over het algemeen zijn ze uitgerust met een stapelbed, een wastafel en een bureau met daarop een televisie. Mocht je met een groter gezelschap reizen, dan kun je ook gebruik maken van de mogelijkheid een grotere en luxere kamer te boeken. Ook dit kun je doen op dezelfde manier als een kleinere kamer.

Geef een reactie