Een verhuizing voor de boeg

Verhuizen in tijden van een pandemie, dat is nogal een ingrijpende beslissing! Toch is het soms noodzakelijk voor de continuering van een bedrijf of onderneming. Wanneer u binnenkort voor zo’n kantoorverhuizing komt te staan, dan is het uiteraard van groot belang dat alles rondom de verhuizing vlekkeloos en geheel zonder zorgen verloopt. Natuurlijk kunnen er onverhoopt dingen misgaan, daar ontkomt u niet aan. Het kan daarentegen behoorlijk veel stress wegnemen als bepaalde zaken van tevoren al goed zijn geregeld.

Een ervaren en professioneel verhuisbedrijf inschakelen

Door zorgen van tevoren al zoveel mogelijk weg te nemen, doet u er zeker verstandig aan om een professioneel en ervaren verhuisbedrijf in te schakelen. Dit verhuisbedrijf zal u tijdens het gehele proces begeleiden en ondersteunen waar nodig. Hierbij kunt u denken aan een perfecte coördinatie, een vaste projectleider, efficiënte, maar ook zeker een strakke planning. Hierdoor ontstaat er een minimale verstoring van het werkproces, want alles draait (ook tijdens de verhuizing) gewoon door. De verhuizing zal dan ook een grote impact hebben, zowel voor het personeel, het bedrijf an sich als voor uzelf. Waar uw bedrijf ook naartoe zal verhuizen, alles dient tip top geregeld te zijn. Dus of uw bedrijf nu ver weg verhuist of juist in de omgeving of dezelfde regio blijft, het is van belang dat alles zonder zorgen verloopt. Kies wel voor een verhuisbedrijf in eigen regio, dat is wel zo makkelijk. Woon je in de buurt van assen? Dan is een verhuisbedrijf in Assen het makkelijkst. 

Verhuizen naar het buitenland

Wellicht gaat u wel naar het buitenland verhuizen. Dit is een extra spannende en tevens grote stap, des te meer voor het personeel. Verhuizen zij mee? Bestaat er de mogelijkheid om vanaf afstand te werken? Daarnaast zullen er altijd medewerkers zijn die de verhuizing niet zullen zien zitten en niet mee verhuizen. Voor hen zult u een gunstige vertrekregeling moeten regelen. Door te verhuizen naar het buitenland kunt u bijvoorbeeld meer ervaring opdoen in een andere cultuur en het klantenbestand verder uitbreiden.

Afscheid nemen van dierbaren

Verder kunt u natuurlijk ook zelf gaan verhuizen, zonder dat daar een zakelijke reden achterzit. Verhuizen naar het buitenland is een ingrijpende gebeurtenis. Wellicht gaat u uw droom achterna en wonen in het land dat u altijd al aangetrokken heeft. Voor de mensen om u heen is dat lang niet altijd gemakkelijk. Dit maakt het dan ook een lastige beslissing, omdat u toch afscheid moet nemen van dierbaren. Toch zal dit u (waarschijnlijk) niet weerhouden om die grote stap te zetten.

CO2-neutraal verhuizen: iets om mee te nemen?

Door een vakbekwame verhuizer in te schakelen en te vertrouwen op de ervaring van deze verhuizer, wordt er veel werk en tijd voor u bespaart. Hierdoor kunt u zich richten op andere belangrijke zaken rondom de kantoorverhuizing en de continuering van de onderneming. Vindt u het belangrijk om bij, welk type verhuizing het ook is, klimaatneutraal te verhuizen? Ook dit behoort zeker tot de opties en mogelijkheden. Door kleine stappen te zetten kan er al een groot verschil worden gemaakt. Het kost weinig  en is simpel te regelen bij het afsluiten van de overeenkomst om te verhuizen. Hoe gaat dit in zijn werk? Bij een zogeheten CO2-neutrale verhuizing wordt het energieverbruik tijdens de inboedelverhuizing omgerekend naar CO2-uitstoot.

Wacht daarom niet langer en vraag snel een offerte aan bij het uitgekozen verhuisbedrijf, zodat u weet waar u aan toe bent. Op deze manier zal de aanstaande verhuizing (hopelijk) vlekkeloos verlopen, zodat het bedrijf verder kan groeien.

Geef een reactie