De wonderlijke wereld genaamd de Efteling

Een van de bekendste attractieparken van de hele wereld is de Efteling. Bekend om de uitstekende thematisering en een must voor de liefhebber van bekende sprookjes en unieke attracties. Een ideaal park voor het hele gezin dit dankzij de brede diversiteit aan attracties die de Efteling te bieden heeft. In deze tijden is er in de Efteling ook rekening gehouden met de geldende covid-19 maatregelen. Dat zorgt toch voor een veilige beleving zonder dat je er te veel last van hebt tijdens je bezoek. Dat bezoek wordt al een stuk makkelijker gemaakt omdat de corona test die eerst gepland stond voor een bezoek aan de Efteling nu van de baan lijkt te zijn. Dus boek je tickets maar en beleef de wonderlijke wereld van de Efteling.

Geloof jij nog in sprookjes

De Efteling is er heer en meester in. Sprookjes op een unieke manier tentoonstellen aan de miljoenen bezoekers die het park jaarlijks trekt. Het sprookjesbos is daar de aangewezen plek voor in de Efteling. Hier ervaar je sprookjes zoals Hans en Grietje, het meisje met de zwavelstokjes en wie kent Doornroosje niet? Een ideaal attractiepark om dus met je gehele gezin te bezoeken. Dat komt wel met een prijs die wij dankzij deze Efteling korting net even wat aangenamer voor je maken als je in de buidel moet tasten om je tickets te kopen. Dankzij die Efteling korting kun je zelf gaan checken of je nog in sprookjes gelooft. Mocht je er niks van geloven dan heb je in ieder geval een mooie dag gehad in een van de beste attractieparken die de wereld te bieden heeft en dat is ook wat waard!

De illusies van de parkshows

En ben je er al achter of je in sprookjes gelooft? Nee? Jammer, maar in ieder geval was het goedkoper om daarachter te komen door de Efteling korting die je gescoord hebt. Nu je er toch bent is er meer te ontdekken dan alleen sprookjes. Zoals de schitterende parkshows die de Efteling tentoonstelt. Wat denk je van de show Aquanura die in de avond de show steel met water en licht. Een geweldige parkshow die zich afspeelt op het water gelegen bij de Fata Morgana. Diverse fonteinen en een spectaculair waterschouwspel wordt ondersteund door windmachines en allerlei kleuren licht. Deze parkshow is een aanrader en een nog mooier einde aan je mooie dag in de Efteling.

Mocht je overdag een show willen bezoeken dan is er de show Ravelijn. Een entertainende show met diverse dieren en hoofdrolspelers die zich afspeelt in het theatergebouw Ravelijn. Rook, vuur, mist en een vermakend verhaal zorgen ervoor dat deze show een van de hoogtepunten is tijdens je bezoek aan de Efteling. En dat in een schitterende omgeving die speciaal voor deze show is gebouwd.

Zoek je een show voor de kleintjes onder ons met wat minder spanning dan is er de optie om uit te wijken naar de Sprookjesboomshow. Een geliefde show die zeker goed in de smaak zal vallen bij het jongere gezelschap wat met je mee is deze dag. Diverse hoofdrolspelers uit sprookjes maken hun entree in deze show n vermaak is dan ook gegarandeerd. De Efteling is wat ons betreft een park wat je niet snel teleur zal stellen en dus een dikke aanrader!

Geef een antwoord