Après-ski

Top 10 après-ski hits allertijden

Om de wintersport optimaal te beleven kan er één ding absoluut niet ontbreken: Après-ski! Het skiën of snowboarden is natuurlijk erg leuk, maar veel leuker als je weet dat daarna een koud biertje op je staat te wachten bij de après-ski. Tijdens de après-ski komen de gezelligste en gekste nummers voorbij, hieronder staan de beste après-ski hits op een rijtje.

Après-ski hit 10: Disco pogo

Op nummer 10 het lekkere dansnummer disco pogo. Zodra dit nummer gedraaid wordt begint iedereen gelijk te dansen! Iedereen kent de begin tekst van het nummer:

Was ist los? Es ist party angesagt!

Daarna is het lekker dansen, maar vooral wachten op het volgende stuk dat je weer heerlijk mee kan blèren: disco pogo dingelingeling!!!

Feest Après-ski

 

Après-ski hit 9: Sie hatte nur noch schuhe an

Dit was alweer de après-ski hit van 2014 en is sinds dien niet meer weg te denken uit de après-ski. Een nummer dat iedereen lekker kan meelallen. Een minpuntje is alleen dat iedereen in de après-ski tent het nodig vindt om zijn of haar voet op te tillen. Dit om te laten zien dat ze schoenen aan hebben die ze vervolgens terug zetten op jou voet. Vooral fijn als ze de skischoenen nog aan hebben, auw!

meezingen après-ski muziek

 

Après-ski hit 8: Hey, wir woll’n die Eisbãrn seh’n

Bij dit nummer gaat niet bij iedereen gelijk een belletje rinkelen, maar toch kent bijna iedereen deze après-ski hit. Dit komt doordat er na elke zin oohhhoohhooo wordt gezongen. Oorspronkelijk komt het nummer al van voor het jaar 2000.

ijsbeer

Après-ski hit 7: Johnny Däpp

Dit is nog geen hele oude après-ski hit, het nummer is pas uitgebracht in 2016. Dit was het jaar van de welbekende dab. In het refrein van dit nummer begint dan ook iedereen te dabben!

Hierbij zit ook een klein nadeel, alle biertjes en Flugels vliegen namelijk in het rond door de dans. Na het nummer zit dan ook iedereen helemaal onder de drank, maar achja dat is typisch après-ski toch.

 

 

 

 

 

 

 

Après-ski hit 6: Hey baby

De nummer 6 van de beste après-ski hits aller tijden is hey baby! Dit is een van de oudere hits, maar blijft ieder jaar veel gedraaid worden op de wintersport. Dit nummer wordt niet alleen meegezongen door iedereen, maar ook iedereen kent het dansje dat erbij hoort. Bij het horen van HEY BABY, begint iedereen gelijk met zijn of haar vinger te wijzen!

dansend vinger wijzen

 

Après-ski hit 5: So ein schöner tag (Fliegerlied)

Dit nummer staat bij meerdere bekend als het vliegerlied! Het wordt ook veel gedraaid met carnaval, maar tijdens de wintersport hoor je de Duitse versie. Door het leuke dansje dat erbij hoort en het lalala stuk is dit een echte après-ski hit.

vlieger

 

Après-ski hit 4: Atemloos

Op nummer 4 van de top 10 après-ski hits aller tijden het nummer: Atemloos. Het nummer is van een vrouw die veel Nederlandse mannen kennen, namelijk Helene Fischer. Dit nummer is niet een typisch après-ski nummer en toch zorgt het liedje ervoor dat alle feestbeesten de longen uit hun lijf zingen.

Zingen op après-ski

Après-ski hit 3:  Anton aus Tirol

Aangekomen bij nummer 3: Anton aus Tirol. Het nummer wordt door iedereen gelijk herkent, wanneer het wordt gedraaid. Er wordt namelijk gezongen Anton, Anton, Anton en zo komt iedereen langzaam los om vervolgens lekker te gaan meezingen.

Wintersport

 

Après-ski hit 2: Sweet Caroline

De nummer 2 van de beste après-ski hits allertijden is Sweet Caroline. Door dit nummer te draaien veranderd een leuk après-ski feestje in een onvergetelijk après-ski feestje. Het hele nummer door staan mensen hierop te dansen en te zingen. Vaak klimmen ze zelfs de bar op en barst het feest los.

op après-ski hits feesten

Après-ski hit 1: Take me home

Dé nummer 1 après-ski hit allertijden: Take me home. Als mensen thuis terug denken aan de après-ski, hebben ze de meeste herinneringen aan dit nummer! Bij het roepen van take me home roept iedereen gelijk country roads. Je kan jezelf geen echte après-skiër noemen als je dit nummer niet van voor naar achter kan meezingen. Luister hem alvast om in de stemming te komen.

take me home zingen