Après-ski hits Nederlandstalig 2019

Een heel belangrijk onderdeel van de wintersport is natuurlijk de après-ski. Hieronder staat de top 10 après-ski hits 2019 Nederlandstalig!

RankingNummerArtiestVideo
#1Ik moet zuipenPartyfriexBekijk de videoclip
#2SpringenZanger KafkeBekijk de videoclip
#3Duurt te langCooldown Bekijk de videoclip
#4Bella CiaoPater Moeskroen Bekijk de videoclip
#5LuizenliedDj Maurice Bekijk de videoclip
#6Alle remmen los Lawineboys Bekijk de videoclip
#7StamcaféFrans Duijts Bekijk de videoclip
#8Later komt de spijtAndré Hazes jr. Bekijk de videoclip
#9 Feest waarvan ik morgen niks meer weet Snollebollekes Bekijk de videoclip
#10KaliDjango Wagner Bekijk de videoclip

Après-ski hit #10: Kali

Een nummer dat al langere tijd wordt gedraaid tijdens de après-ski feesten is Kali van Django Wagner. Ook in 2019 is dit weer een top nummer waarbij alle wintersporters de longen uit hun lijf zingen.

Après-ski hit #9: Feest waarvan ik morgen niks meer weet

Snollebolleke maakt er met zijn nummers altijd een feestje van en een nummer van hem kan dan ook niet ontbreken in de top 10 après-ski hits van 2019. Zeer toepasselijk nummer voor de wintersport: feest waarvan ik morgen niks meer weet. Er wordt namelijk veel bier gedronken en de Flügels vliegen om je oren waardoor er nog weleens gaten vallen in de herinneringen.

Après-ski hit #8: Later komt de spijt

Na het nummer Leef van André Hazes jr. dat de afgelopen jaren meerdere keren per avond gedraaid werd, heeft hij nu een nieuwe knaller: later komt de spijt. Een nummer dat gaat over een avond waarin je te lang in de kroeg bent blijven hangen en te veel hebt gedronken. Erg toepasselijk, toch?

Après-ski hits 2019 Nederlandstalig #7: Stamcafé

We kennen Frans Duijts natuurlijk allemaal van de bekende nummers: jij denkt maar dat je alles mag van mij, in ons café en lieveling. Maar dit jaar komt hij met een nieuwe knaller: stamcafé.

bier, après-ski hits 2019 nederlandstalig

Après-ski hit #6: Alle remmen los

Op nummer 6 van de top 10 après-ski hits 2019 Nederlandstalig staat alle remmen los van de lawineboys. Ook zij zijn al vaker de hitlijsten gepasseerd met hun feestelijke muziek en in 2019 doen ze dat met het nummer alle remmen los. Dit is dan ook wat vaak gebeurt tijdens een avond uit op wintersport.

Après-ski hit #5: Luizenlied

De meeste mensen krijgen jeuk bij het horen van de titel, maar toch kan iedereen het lied meezingen in 2019. Dit komt natuurlijk omdat het de feestversie is van het nummer ‘hallo allemaal’ uit de luizenmoeder.

Après-ski hit #4: Bella Ciao

Ook dit nummer zou iedereen moeten kennen in 2019. Dit nummer komt namelijk uit de razend populaire serie La Casa de Papel waarvan dit jaar seizoen 3 al beschikbaar was om te bekijken. In de après-ski hut hoor je natuurlijk niet het origineel, maar de feestversie in het Nederlands!

Après-ski hit #3: Duurt te lang

Een nummer waar we ook niet omheen konden dit jaar was het nummer van Davina Michelle: het duurt te lang. Iedere dag is het meerdere keren te horen op de radio waardoor ook bijna iedereen het kent. Cooldown heeft een iets feestelijker tintje aan het nummer gegeven waardoor alle wintersporters los kunnen gaan op het nummer tijdens de après-ski.

Après-ski hit #2: Springen

Op nummer 2 staat het nummer van zanger Kafke: springen. Deze opkomende feestzanger weet wel hoe hij een feestje moet bouwen en dit is dan ook precies de bedoeling van een goede wintersport avond.

Après-ski hit #1: Ik moet zuipen

En op nummer 1 het meest toepasselijke nummer van de après-ski: ik moet zuipen. Dit nummer staat al een paar jaar in de hot lijsten van de après-ski en is dit jaar dan ook benoemd tot meest favoriete nummer om op los te gaan tijdens de après-ski!

Geef een reactie