Ontwerp je eigen zonnebril voor op wintersport

Door een zonnebril te laten bedrukken kun je ervoor zorgen dat deze helemaal bij jou smaak past. Kleding laten bedrukken is tegenwoordig al de normaalste zaak van de wereld. Het bedrukken van zonnebrillen gebeurt gelukkig ook steeds meer. Het leuke daaraan is dat je voor hele andere keuzes staat. Op een zonnebril is namelijk veel minder ruimte. Tegelijkertijd is een zonnebril eigenlijk altijd zichtbaar. Met een klein maar herkenbaar logo kun je daardoor al een heel eind komen. Natuurlijk is het plaatsen van je naam ook geen gek idee. Bijvoorbeeld wanneer je veel nieuwe mensen ontmoet. Dat kan zijn tijdens een introductieweek of wanneer je een gids bent. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos wanneer je en zonnebril laat bedrukken.

Een zonnebril voor je bedrijf

Bedrijfskleding is vaak voorzien van herkenbare logo’s en een bedrijfsnaam. Het is ook niet ongewoon dat elke medewerker zijn of haar naam op de kleding heeft staan. Dat helpt bij het vergaren van naamsbekendheid. En dat is cruciaal voor het succes van je bedrijf. Het is dan ook niet meer dan logisch dat je ook zorgt voor een zonnebril met bedrukking. Hierdoor kun je er tegelijkertijd voor zorgen dat iedere medewerker hetzelfde model heeft. Dat staat netjes en extra professioneel. Bovendien ben je natuurlijk vrij om de kleur van de zonnebril uit te kiezen. Je kunt dus gewoon kiezen voor de kleuren van je bedrijf.

Samen met je vrienden dezelfde zonnebril op wintersport

Wanneer je onderdeel bent van een sportteam of club dan wil je dat graag aan iedereen laten weten. Met een bedrukte zonnebril kun je laten zien dat jullie allemaal bij elkaar horen. Dat is bijvoorbeeld leuk tijdens een weekendje weg of als jullie samen op wintersport de pistes onveilig maken.

Creëer je eigen, persoonlijke ontwerp

Bij het bedrukken van een zonnebril is het ontwerp belangrijk. Gelukkig kun je deze helemaal zelf bepalen. Je kiest de kleurencombinaties en natuurlijk hoe de bedrukking eruit moet zien. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Je kunt er een naam op laten zetten, maar ook een logo of afbeelding. Denk er wel aan dat een bedrukking op een zonnebril lang niet zo groot is als die op een shirt, jas of polo. Als je een duidelijke bedrukking wil dan moet deze niet te klein zijn. Een relatief simpel maar stijlvol ontwerp voor een bedrukking geeft over het algemeen de beste resultaten. Door te kiezen voor je favoriete kleuren ben je met een bedrukking in staat om met je zonnebril te laten zien wie je bent.

Geef een reactie